Workshops

 

Workshops

Teken en schilder-ervaring heb je niet nodig om mee te doen aan deze workshops! De nadruk ligt op het plezier in tekenen en schilderen en de mogelijkheden van het materiaal ontdekken, experimenteren met diverse technieken en het wonder van kleuren mengen ontdekken. Kortom je gaat zelf aan de slag, al dan niet met een voorbeeld. Aan het eind van de workshop neem je je eigen kunstwerk mee naar huis!

 

24 november 2018  10:00-13:00

Tekenen met  pastelkrijt. In deze 3 uur durende workshop maak je een pasteltekening, dat als het klaar is, er uit ziet alsof het is geschilderd.. Deze workshop is ook geschikt voor mensen die geen ervaring hebben met tekenen!  Je werkt op pastelpapier 50×65 cm.  Tijd: 3 uur.

9 maart 2019   13:00-17:00

Portret tekenen, de basis. In deze workshop wordt stap voor stap uitgelegd en met behulp van oefeningen, hoe je een portret goed op papier krijgt. Om daarna aan de hand van een eigen foto, het geleerde direct toe te passen! Bij aanmelding 3 portretfoto inleveren. Je werkt met 2b en 4b potloden op A3 tekenpapier. Tijd: 4 uur.

18 mei 2019  10:00-16:00

Schilderen op groot doek. In deze dag workshop maak je een groot schilderij, keuze uit diverse formaten. Voor deze workshop hoef je geen schilderervaring te hebben maar ontdek tijdens deze workshop de mogelijkheden van acrylverf, stone art, powertex, spraypaint enz. Aan het eind van de dag ga je naar huis met je eigen kunstwerk. De workshop is inc. een lunch.

 

Feestje, reünie of (bedrijfs)uitje:

Of ben je misschien op zoek naar: een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, familiereünie, teambuilding, vrienden- of vriendinnenfeestje of een kinderfeestje.
Het uitgangspunt is dat er voor elke groep een creatieve en kunstzinnige bijeenkomst op maat wordt aangeboden. Daarvoor maak ik  – in overleg met je – vooraf een vrijblijvende offerte, waar al je wensen in zijn verwerkt.

 

 

Voor meer informatie en aanmelden:

Saskia Dijkstra

Kunstatelier MooiZo!

tel: 06-15200452

Email: info@kunstatelier-mooizo.nl

www.kunstatelier-mooizo.nl


Workshop tekenen met pastelkrijt op 24 november 2018

Details

Workshop portrettekenen op 9 maart 2019

Details