Tekencursus

Tekencursus

Voor wie:

Tekenen is een techniek die iedereen zich eigen kan maken, je hoeft er geen “talent” voor te hebben. Je ontwikkelt je talent door ervaring op te doen, leren zien, leren begrijpen en goed te observeren.Het motto van Kunstatelier MooiZo! Is: iedereen kan het leren, want iedereen is in staat om binnen zijn eigen mogelijkheden iets creatiefs en onverwachts te tekenen! Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om je horizon te verbreden, dan is deze tekencursus ook voor jou bedoeld. De tekencursus is voor iedereen, beginners en gevorderden.

Hoe:

De tekenlessen worden stap-voor-stap gegeven, waardoor je de basis gaat beheersen. De volgende onderwerpen worden o.a  behandeld: basisvormen, schaduw, compositie, perspectief, portret, enz.

Waarmee:

Er wordt gewerkt met potlood, houtskool en pastelkrijt. De vele mogelijkheden van deze materialen komen aan bod. De cursusgroep bestaat uit maximaal 6 personen, zodat er alle aandacht is voor iedere cursist.

Waar:

De cursussen worden gegeven in het atelier of –als het weer het toelaat- buiten op terras voor het atelier of in de grote aangrenzende tuin.

In geval van twijfel:

Als je de intentie hebt om deel te nemen, maar eerst een proefles wilt proberen, dan is dit mogelijk. Gewoon doen waar je al lang over na hebt gedacht, maar nooit aan toe bent gekomen.

 

Wanneer:

De lessen worden gegeven op:

Dinsdagavond         van 20:00 tot 22:00

 

Voor beide cursustijden geldt dat de lessen in principe om de twee weken plaatsvinden. Er is geen cursus in schoolvakanties.

 

Aanmelden:

Je kunt je via de email of telefonisch aanmelden bij:

Saskia Dijkstra

Kunstatelier Mooi Zo!

Vredenseweg 111

7113 AE Winterswijk-Henxel

Tel. 06-15200452

www.kunstatelier-mooizo.nl

Email: info@kunstatelier-mooizo.nl