Schildercursus

Schildercursus

 Voor wie:

Het motto van Kunstatelier MooiZo! is: iedereen kan leren schilderen ook als je zelf denkt dat je niet creatief bent, want iedereen is in staat om binnen zijn eigen mogelijkheden iets creatiefs en onverwachts te schilderen! Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om je eigen kunstwerken te maken, dan is deze schildercursus ook voor jou bedoeld. De schildercursus is voor iedereen, beginners en gevorderden.

Hoe:

De schilderslessen worden op individueel niveau gegeven, waardoor je in je eigen tempo de schilderkunst eigen kunt maken, met veel ruimte voor eigen inbreng. Er kunnen ook groepsopdrachten worden gegeven, waarbij je dan de keuze hebt hieraan wel of niet deel te nemen.

Waarmee:

Er wordt gewerkt met acrylverf. Vele technieken van het schilderen met acryl komen aan bod. Ook zul je kennismaken met de vele gemengde technieken en mediums behorend bij de acrylverf. De cursusgroep bestaat uit maximaal 6 personen, zodat er alle aandacht is voor iedere cursist.

Waar:

De cursussen worden gegeven in het atelier of –als het weer het toelaat- buiten op terras voor het atelier of in de grote aangrenzende tuin.

In geval van twijfel:

Als je de intentie hebt om deel te nemen, maar eerst een proefles wilt proberen, dan is dit mogelijk. Gewoon doen waar je al lang over na hebt gedacht, maar nooit aan toe bent gekomen.

 

Wanneer:

De lessen worden gegeven op:

Dinsdagavond van  20:00 tot 22:00

Woensdagmorgen van 9:00 tot 11:00

Voor de cursus geldt dat de lessen in principe om de twee weken plaatsvinden. Er is geen cursus in schoolvakanties.

 

Aanmelden:

Je kunt je via de email of telefonisch aanmelden bij:

Saskia Dijkstra

Kunstatelier Mooi Zo!

Vredenseweg 111

7113 AE Winterswijk-Henxel

Tel. 06-15200452

www.kunstatelier-mooizo.nl

Email: info@kunstatelier-mooizo.nl