Cursussen 2016/2017

Cursussen  2016/2017

Hallo,

Eerst lekker genieten van de zomervakantie  en daarna weer een creatief, kunstzinnig seizoen met een Teken- en/of schildercursus bij

Kunstatelier Mooi Zo!

Hieronder staan de cursussen, om alvast een indruk te krijgen welke mogelijkheden er zijn.

 

De schildercursus wordt gegeven op:

Maandagavond van 20:00 tot 22:00   (start 5 september)

Dinsdagavond van 19:30 tot 21:30     (start 6 september)

De schildercursus is zowel voor de beginner als gevorderde. Er worden onderwerpen aangeboden maar je bent vrij of je daaraan mee doet of dat je werkt met een eigen onderwerp. Tijdens het schilderen komen  de verschillende facetten die daarbij horen aan bod, kleuren mengen, perspectief enz. Er kan ook gewerkt worden met mixed media en spraypaint.

De basistekencursus wordt gegeven op:

Maandagavond van 20:00 tot 22:00   (start 12 september)

De basiscursus is bedoeld voor mensen die weinig of niets van tekenen afweten en vooral ook voor diegene die zeggen dat ze geen talent hebben. Ook voor mensen die al vaardig zijn kan de cursus zinvol zijn, aangezien er vele onderwerpen en invalshoeken zijn. Iedereen kan op zijn eigen niveau en interesse de cursus volgen.

De tekencursus wordt gegeven op:

Dinsdagavond van 19:30 tot 21:30     (start 13 september)

Met de tekencursus wordt elke les een ander onderwerpen belicht en uitgewerkt, met verschillende tekentechnieken en materialen. Door de veelzijdigheid kun je zelf  ervaren welk onderwerp  je meeste interesse heeft. Laat je verrassen. De tekencursus is zowel voor de beginner als gevorderde.

 De teken/schildercursus wordt gegeven op:

Woensdagmorgen van 10:00 tot 12:00        (start 14 september)

De teken/schildercursus biedt een combi van beide. Leren tekenen, werken met vele verschillende materialen en technieken en de mogelijkheden ervaren met schilderen. De teken/schildercursus is vooral bedoeld voor de beginner.

Algemeen info voor de cursussen:

Er staat weer een nieuw gevarieerd programma gepland voor alle cursussen. De cursussen bestaan uit 12 (14) lessen ( najaar 6 lessen, voorjaar 6 lessen en zowel bij het najaar als voorjaar een inhaal/extra les). Om de week (niet in schoolvakanties).

Als je je aan wilt melden, graag het programma van de betreffende cursus ontvangt of meer informatie wilt, dan hoor ik  het graag!

Hartelijk groet,

Saskia Dijkstra

Kunstatelier Mooi Zo!

Vredenseweg 111

7113 AE Winterswijk-Henxel

06-15200452