Kunst voor Kidz try out

Ben jij tussen de 8 jaar en 12 jaar? Hou je heel erg van tekenen en schilderen? Probeer jij weleens dingen na te tekenen? Of durf je misschien niet te tekenen omdat je denkt dat je het niet kan?

Misschien ben jij dan wel die ik zoek!

Ik ben op zoek naar maximaal zes enthousiaste kinderen vanaf 8 jaar die graag willen leren tekenen en schilderen.  In deze cursus wil ik je gewoon leren tekenen. Dit doe ik door je te leren kijken, want het grote geheim van tekenen is kijken. Goed kijken naar je eigen tekening, maar ook kijken naar kunstenaars.  We gaan o.a dieren, huizen en een portret tekenen.  We doen dit met potlood , pastelkrijt, houtskool en acrylverf.

Ik geef deze cursus voor het eerst dit najaar en daarom heet het een try out. Jij leert hoe je kan tekenen en ik leer hoe ik jou dat het beste kan leren.

De lessen worden (bij voldoende aanmeldingen) gehouden op:

  • dinsdag 14, 28 oktober  en 4 november van van 15:30-17.00.

 

Omdat het een try out betreft zijn de kosten voor de eerste 3 lessen 15 euro. Materialen, drinken en wat lekkers inbegrepen.

Tot dan!