Teken en schildercursussen 2018-2019

Cursussen  2018/2019

Hallo !

Na de zomervakantie starten  de cursussen weer bij Kunstatelier Mooi Zo!

Het wordt weer een creatief, kunstzinnig seizoen met allerlei verschillende technieken en onderwerpen.

De cursussen die worden gegeven zijn:

Schildercursus

De schildercursus is zowel voor de beginner als gevorderde. Er wordt elke les een  onderwerp/techniek  aangeboden maar je bent vrij of je daaraan mee doet of dat je werkt aan een eigen schilderij. Technieken/onderwerpen die o.a aanbod komen zijn:  stilleven, klaprozen,  tekenen/schilderen met mixed media, bijzonder portret, perspectief, intuïtief enz. 

De teken/schildercursus

De teken/schildercursus biedt een combi van beide. Leren tekenen, werken met vele verschillende materialen en technieken en de mogelijkheden ervaren van schilderen. Onderwerpen/technieken die o.a aan bod komen zijn: handen tekenen, kleurenleer, schilderen in stijl  van Gogh, modeltekenen, schilderen met powertex en stoneart, “anders tekenen” enz. 

De basistekencursus wordt gegeven op:

De basiscursus is bedoeld voor mensen die weinig of niets van tekenen afweten en vooral ook voor diegene die zeggen dat ze geen talent hebben. Ook voor mensen die al vaardig zijn kan de cursus zinvol zijn, aangezien er vele onderwerpen en invalshoeken zijn. Iedereen kan op zijn eigen niveau en interesse de cursus volgen.

Kunst 4 kidz wordt gegeven op:

Kunst 4 kidz is voor kinderen van 7 tot 12 jaar die het leuk vinden om te tekenen, schilderen en om kunstwerken te maken. Het wordt gegeven in blokken. 1 blok bestaat uit 5 lessen en wordt er gewerkt met allerlei materialen zoals: acrylverf, ecoline, (aquarel)potlood/verf, pastelkrijt, wasco en oliepastels. Daarnaast wordt er gewerkt met verschillende materialen, o.a klei, hout, papier maché, gips en op verschillende ondergronden.

Een nieuwe cursus is : Vrij atelier  wordt gegeven op:

Donderdagavond 1 keer in de maand van 20:00 tot 22:00

In het vrije atelier kan iedereen komen tekenen of schilderen aan een eigen onderwerp of meedoen aan het thema waarin gewerkt wordt. Voor elke les is er een ander thema o.a kleurenleer, portret, doorkijkje, dieren enz. Er kan zelf een keus worden gemaakt met welke materialen je wilt werken, met acrylverf, pastelkrijt, aquarel, potlood enz. Ook kan er worden gewerkt of verschillende ondergronden.